Salmon saláta

A névadás a saláta francia gyökereire utal, ugyanis Ő az utóbbi időben gyakrabban fordult meg Franciaországban és ezt a salátát szívesen fogyasztotta útjain, mert jól beleillik a paleoba.

Boldogan csapta ki az asztalra a fogyasztásra kész lazacszeleteket rejtő csomagot, és ellentmondást nem tűrően közölte, ma én csinálom az előételt. Nem mintha gyakran ennénk ilyesfélét, de persze eme tényt én örömmel konstatáltam!

Hozzávalók:

A salátát laskákra tépkedjük a paradicsomot mérettől függően félbe, vagy negyedekre vágjuk, a répát és a paprikát csíkokra metéljük, megsózzuk és nyakon öntjük az olívaolajjal és a balzsamecettel. Végül a tetejére tesszük a felszeletelt lazacdarabokat.

A gyerekek csak annyit fűztek a dologhoz, hogy:

 „Apa gyakrabban kéne előételt készítened!” 🙂

Címkék: ,
Tovább a blogra »