Ötletvár

Színes-habos paleo süti

De hívhatnánk Avasi (paleo) újrahasznosütinek is, mivel ezt a süteményt a pénteki Avason töltött napom ihlette! Sokan ismerik Miskolcnak e híres-hírhedt városrészét borairól, történelmi múltjáról, illetve a híradásokból (fészekrakó ügy kapcsán). Terveink szerint hamarosan a megvalósítás fázisába kerül jó néhány helyi civil szervezet együttműködésével, egy sokszínű, minden korosztályt érintő közösségépítő projekt! Nos tehát ott voltam,… Tovább »

Karácsonyra hangoló: világító dísz (nagyon olcsó, nagyon gyors)- Csináld magad

      Nagyon szeretem a mutatós gyorsan és olcsón kivitelezhető ötleteket, ez a darab ráadásul ötvözi a most divatos eklektikus stílust és még környezettudatos is. A mi hálószobánkba ez a díszített üveg teremt ünnepi hangulatot, de lehet, hogy készítek még egyet az ablakba is :-). Az kivitelezés során azokat a régebbi karácsonyfa díszeket használtam… Tovább »

Ötletvár: Csináld Magad

Ötletvár: Csináld Magad: Ma egy egyszerűen megvalósítható és általunk ki is vitelezett ötletet szeretnék megosztani veletek. Innen lestük el Inspirációk. hu. Mi a konyhában használjuk mag és egyéb paleo alapanyag tárolására. Kell hozzá néhány egyforma befőttes üveg jól záródó tetővel és üvegenként 3 db csavar.  Kijelöljük az üvegek helyét, mi eltoltan raktuk egymás mögé, ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!