Ötletvár

Paleo pizza, vagy legyen inkább pazza? :-))

Sokáig merengtem ennek a posztnak a címén, ugyanis, itt és most arra készülök, hogy megosztom országgal-világgal az általam kreált paleo pizza receptjét. A merengésem oka pedig az, hogy a pizza , amin nevelkedtünk az a kelt tésztás finomság, amit egy paleo egy életre elfelejthet. 🙁 De nem tud és ezért próbálkozik! A kereső csak úgy… Tovább »

Tökmaglisztes kenyér

Hát igen, mondtam, hogy fogok még kísérletezni a kenyerekkel, most nálam ez a tuti! Mit szeretek benne? Hát először is, hogy most már egészen hagyományos kenyér formája van, aztán szép zöldes (ez nem mindenkinek jön be, de mi imádjuk), és hát az íze, én nagyon szeretem a tökmagliszt ízét, nem tudom semmihez sem hasonlítani egyszerűen… Tovább »

Tökéletes kenyér

Amikor áttértünk a paleolit étrendre, folyamatosan bújtam a “szakirodalmat”, főként kenyér és desszert témakörben. És ez tart a mai napig is(könyvek, blogok, weboldalak).  Rengeteg recept gyűlt már össze, ami nagy könnyebbség! Így van ez a  paleo kenyerekkel is. Rengeteg recept kering a neten, aztán van a szakácskönyvekben is, és amikor az ember már kipróbált néhányat, akkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!