Ötletvár

Túrógombóc paleo módra

Ez gombóc a javából! Készítettem megint egy nagy adag túrót, egy részéből körözött készült, aminek igen örült a család :-), viszont egy tekintélyes mennyiség továbbra is ott figyelt a hűtőben.Egy kiadós estébe nyúló séta után a vacsora kérdését latolgattuk, családilag. Az eredeti elképzelésem szerint lasagne lett volna a vacsi (másnap ebédre készült el), de mire… Tovább »

békebeli ízek: (paleo) rákóczi "túrós"

Úgy tartja a mondás, hogy: “Szegény ember, aki még ígérni sem tud!”, hát én ígérek,  elég régóta a családnak a Rákóczi túróst paleo kiadásban, mert az nagy kedvenc volt korábban, de valahogy nem került sor a kivitelezésre. Most a nyaralás előtti felfordulás közepén szállt meg az ihlet, úgyhogy indulás előtt neki álltam a nagy műnek…. Tovább »

paleo "túró", avagy fából vaskarika :-)

Nem tudom, ki hogy van vele, de én rendkívül szerettem a túrót, prepaleo korunkban rengeteget ettünk, de ugye azóta nem. Hát hiányzik mi tagadás! Amikor először olvastam az egyik készétel kiszállító oldalán, hogy feltalált valamit, ami tojásfehérjéből készül és nagyon hasonlít a túróra, tudtam ki kell kísérleteznem itthon, hogy hogyan is készül. Sokat kalandoztam a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!