Ötletvár

Trüffel! Tejmentesen, gluténmentesen, hozzáadott cukor nélkül! Kóstoltad már?

Én imádom! Az adventi készülődés sem telhet el nélküle, mint ahogy a karácsony sem fog, még a fa alá is kerül majd belőle, jó kis gasztro ajándék lesz, mutatós kis dobozkában! A mai variáció nekünk készült ezért persze paleosítani kellett, de ez nem von le az értékéből, isteni lett! Mandulás-narancsos ízt kaptak és három féle ruciba öltöztettem… Tovább »

Karácsonyra hangoló: világító dísz (nagyon olcsó, nagyon gyors)- Csináld magad

      Nagyon szeretem a mutatós gyorsan és olcsón kivitelezhető ötleteket, ez a darab ráadásul ötvözi a most divatos eklektikus stílust és még környezettudatos is. A mi hálószobánkba ez a díszített üveg teremt ünnepi hangulatot, de lehet, hogy készítek még egyet az ablakba is :-). Az kivitelezés során azokat a régebbi karácsonyfa díszeket használtam… Tovább »

Paleo mézeskalács- gluténmentes, tejmentes

2012. novemberétől paleozunk, ezért tavaly tapasztalatlanságom okán szóba sem jöhetett, hogy valódi paleo mézeskalácsot süssek, úgy rémlik, hogy valamelyik rizslisztes verziót sütöttem meg. De az idén már nem kötöttem kompromisszumot, ezt  egyébként gyermekeim sem hagyták :-), főként, hogy az iskolában mindig van közös mézeskalács sütés is, oda pedig egy igazán jó receptet kell vinni. Így… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!