Ötletvár

Gyerekszobából kamaszbirodalom III. rész – Zenesarok

Nektek is lapul otthon néhány bakelit lemez? Nálunk a garázsban senyvednek szegények, Ő érzelmileg ragaszkodik hozzájuk, de mivel nincs amin lejátszhatnánk, egyre csak romlik az állapotuk. Nem csak nekünk vannak régi lemezeink, néhány inspiráló ötletet találtam itt és itt. Néhány ezekből vagy egy gyerekszobai megoldás: Amikor azon gondolkodtam, hogy hogyan fogom újra kiosztani a tereket, az… Tovább »

Gyerekszobából-kamaszbirodalom II. rész íróasztal

Itt most egy Jysk hack következik: volt egy natúr fenyő íróasztalunk egy ilyen. Most, hogy a szoba megújult, néhány bútor is követi a példáját, így esett meg ezzel az egyébként jó állapotú íróasztallal, hogy új köntösbe öltöztetve lesz a szoba egyik karakteres eleme. Most jöttem rá, hogy mennyivel jobb egy új bútorral dolgozni, mint az… Tovább »

Játékkonyha- csináld magad!

Mit is mondhatnék, 3,5 éve lányos anyuka (is) lett. A tény, hogy lányunk született, elindította a lavinát, amely elsöpörte a korábbi ellenállásunkat a habos-babos lányholmikkal kapcsolatban.  A tudatunkkal együtt a lakást is elárasztják a rózsaszín és piros holmik, a csattok és a babák, és még csak most állunk  a pónik, az Eperke és Hello Kitty… Tovább »

A retró szekrények új ruhája I. rész

Amikor a rezgő csiszolóval a kezemben cseszekedek már kb. 3-4 órája egy kimustrált, öreg szekrény előtt, mindig megállapítom magamban, hogy én tuti nem vagyok normális!!!És ezzel ilyenkorra már Ő is egyetért! 🙁 A menetrend a következő: begyűjtök, valami ócska szart, ilyenkor még drága párom is lelkes, támogat engem és az ötletem! Hurrá, Anya alkot! Majd,… Tovább »

Befőttes üvegből, dekoratív lebegő tároló.

Ma egy egyszerűen megvalósítható és általunk ki is vitelezett ötletet szeretnék megosztani veletek. Innen lestük el Inspirációk. hu. Mi a konyhában használjuk mag és egyéb paleo alapanyag tárolására. Kell hozzá néhány egyforma befőttes üveg jól záródó tetővel és üvegenként 3 db csavar. Kijelöljük az üvegek helyét, mi eltoltan raktuk egymás mögé, ha ti is így rakjátok fel akkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!